divendres, 13 de març del 2020

Avtivitats per a 2n (16 al 29 de març)


Benvolgudes famílies de 2n de primària,

Com ja sabeu durant 15 dies els vostres fills i filles han de romandre a casa. Per les famílies que vulguin repassar i/o treballar l'anglès amb els infants, aquí deix-ho un enllaç (Symbaloo) per compartir el symbaloo que faig servir a classe d'anglès a 1r cicle. En ell podreu trobar diverses cançons que he utilitzat per treballar el vocabulari vist fins ara a classe.
Algunes de les temàtiques que hem treballat a classe són: l'abecedari, els colors, els nombres, animals, la família, els objectes de classe, les parts del cos i els aliments.

Per altra banda, actualment a classe esteim estudiant el tema dels aliments. Aquí vos deix el vocabulari apartir del qual, hauran de fer les següents activitats:


1. Fer un "picture dictionary" a la llibreta. Posar de títol: FOOD VOCABULARY. Una volta fet això, els nins hauran de dibuixar els diferents aliments i escriure la paraula corresponent al costat d'aquests.

2. Completar la pàgina 7 de l'activity book.
3.  Escriure i fer a la llibreta la següent informació:




Per finalitzar, vull dir que estic a la seva disposició per resoldre qualsevol dubte. Això ho podran fer deixant-me un comentari en aquesta mateixa entrada i que contestaré en la major brevetat possible. Gràcies i ens veim prest!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada