diumenge, 15 de març del 2020

Activitats per a 3r (16 al 29 de març)

Benvolgudes famílies,

Les activitats a realitzar durant aquests 15 dies sense classe presencial, seran les següents:

1. Amb la Unit 3 començada, els nins hauran de realitzar un "picture dictionary" a la llibreta (si la tenen) o en un fol amb tota la informació que apareix a la imatge següent: data llarga, títol i vocabulari.


Això només és un exemple, els infants podran fer servir els dibuixos que vulguin per representar cada esport. També han d'acolorir els diferents dibuixos.

2. A la llibreta o en un fol han de copiar la següent informació relacionada amb la gramàtica de la unitat 3. Apareixen frases afirmatives, negatives i interrogatives.


3. Per fer aquesta activitat els alumnes hauran d'agafar un fol i tallar-lo en 4 trossos. N'han d'agafar una part i escriure dues frases, una afirmativa i una altra de negativa sobre dos esports que sàpiguen o no fer. Aquesta activitat després servirà per fer un mural. On apareix el "by" els nins i nines han d'escriure el seu nom.




En de tornar a classe es recolliran totes aquestes activitats.

Per finalitzar, vull dir que estic a la seva disposició per resoldre qualsevol dubte. Això ho podran fer deixant-me un comentari en aquesta mateixa entrada i que contestaré en la major brevetat possible. Gràcies i ens veim prest!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada