dilluns, 16 de març del 2020

Activitats per a 4t (16 al 29 de març)

Benvolgudes famílies,

Les activitats a realitzar durant aquests 15 dies sense classe presencial, seran les següents:

1. Amb la Unit 3 començada, els nins hauran de realitzar un "picture dictionary" a la llibreta (si la tenen) o en un fol amb tota la informació que apareix a la imatge següent: data llarga, títol i vocabulari.

Això només és un exemple, els infants podran fer servir els dibuixos que vulguin per representar cada activitat. També han d'acolorir els diferents dibuixos.


2. La següent tasca consistirà en fer cada exercici de les següents dues fotocòpies preferentment en un FOL i, si no en tenen, a la llibreta. Es tracte d'una sèrie d'activitats de comprensió lectora i d'escriptura, utilitzant la gramàtica i el vocabulari estudiats a classe. Els alumnes han de copiar tots els enunciats i fer la part escrita de cada exercici. Els dibuixos no s'han de fer, no s'han de copiar, només es copien les activitats.
Veureu que apareix informació extra a cada exercici en vermell, això és una petita ajuda per aquells que ho necessitin.

               


3. Aquesta activitat consistirà en llegir i contestar les preguntes d'un breu text. Per això, els alumnes hauran de llegir el text, copiar-lo al quadern i contestar les preguntes, copiant-les també, al quadern. Recordar que els nins han d'escriure una data i posar com a  títol "Reading Comprehension".

 


Per finalitzar, vull dir que estic a la seva disposició per resoldre qualsevol dubte. Això ho podran fer deixant-me un comentari en aquesta mateixa entrada i que contestaré en la major brevetat possible. Gràcies i ens veim prest!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada