divendres, 8 de maig del 2020

LLibre digital per a 3r i 4t

Hi everyone!

A partir d'ara ja contam amb accés al llibre digital, és a dir, podreu veure el PUPIL'S BOOK a través de l'ordinador. Ara bé, per tenir-hi accés heu de seguir unes breus instruccions.

IMPORTANT: heu d'utilitzar el navegador Mozilla Firefox i instal·lar l'Adobe Flash. Necessitareu que els vostres pares us ajudin. 

Una volta teniu el navegador i programa instalats a l'ordinador, heu d'entrar a la plana web de Macmillan, l'enllaç és el següent: http://www.macmillan.e-school.es/. Vos apareixerà la següent pàgina, on hi haureu de posar les següents claus perquè hi pogueu tenir accés.


CLAUS D'ACCÉS:

A continuació teniu les claus d'accés per als diferents cursos, és a dir, per a 3r i 4t. Com podeu veure a l'imatge teniu dos espais a omplir un amb un "username" i un altre, amb un "password". Les claus d'accés són les següents:

3r curs
USERNAME: 19quest33m1502
PASSWORD: s6802

4t curs
USERNAME: 19quest43m1964
PASSWORD: s6104

Amb el llibre digital teniu accés a tots els audios a més de jocs i vídeos. Només vos heu de fixar en què al final de l'enunciat de cada activitat apareix un icona com un altaveu, un comandament de videojoc i una càmera. I clicau a sobre i vos durà al recurs escollit. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada