dimecres, 29 d’abril del 2020

2n Clothes (introduction)

Benvolgudes famílies,

Començam un nou tema relacionat amb la roba "CLOTHES". El que primer han de fer els nins i nines és mirar aquests vídeos sobre CLOTHES i fixar-se com es pronuncien les paraules.


Una vegada s'hagin escoltat aquests vídeos, s'ha de fer el següent PICTURE DICTONARY a la llibreta. Aquesta imatge només és un exemple, cada nin/a que ho faixi com vulgui. Remarcar de la imatge que per dir en anglès el que duc posat, utilitzam la següent esxpressió: I'm wearing (Jo duc posat...).



Una volta el picture dictionary estigui fet, és hora de posar una mica en pràctica el que hem après. Per això s'ha de fer la pàgina 12 de l'ACTIVITY BOOK. En aquesta pàgina veureu que també, heu de fer mamòria dels colors.



Aprofitaré també per deixar-vos un enllaç a una plana web on hi ha una sèrie de jocs per treballar diferent vocabulari, aquesta és: Koalatext http://koalatext.com/public/index.php/lessonsv2/1/13.

I per últim dir-vos que feu les activitats tranquilament i que agafeu el temps que necessiteu perquè amb això sóc flexible. I ja sabeu que per qualsevol dubte estic a la vostra disposició. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada